Click here for Myspace Layouts

Sunday, 12 June 2011

KAU MNTK MAAF :C SEDEH SAKK :D

okee dgr , pagy td ken , ada sorg mamat s!al neh kan tegur lahh aku , soo aku lyn jea lahh , as a frend :pp ayat dy takk tahan 'h! , there :) sorry ganggu' aku jwb yaa ? maafkn 'a' :( please bubu , nab! pun ampunkn ummat nya , apatah lagy kyta :)) soo d!am je lahh , mmg dalam aty neh sumpah gentle aku ckp sakett babengg tahu sb apaa ? dy GAME AKU WEYYYY :DD seronok weyy , melompat2 akuu kne game :pp tahu game apaa ? game 'LAWAN2' nonsense !!!!!!!!!!!!!! haha , dah chat , aku pun maafkn laa , tp tk berapa !klas :( then chat jelahh , ayat kau neh ---> 'a' lov!ng u bubu ' HAHA  , kau merepek apaa bahlol ? then aku ckp 'lov!ng ? haha funny dohh '  HAHA padan kauu . kau ckp kau sngle ? soo . kesah apa aku ? pk aku nak kau ? pfthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . haram ! muka kau jea bole naek , peranga! kauu ? pergh , mg tak laa , yes aku tahu kau hot dgn style kau thuu , tp gentle kau ckp tak hadap weyyyyyyyyy . :pp carlooooooooooooo -.-

No comments:

Post a Comment

Followers