Click here for Myspace Layouts

Sunday, 12 June 2011

AKU KURANG AJR DGN KAU KAN B!YY ?

hee , sorry weyy . salah sapa skang neh ? kau ke aku ? dua2 salah :c oke aku kol kau sb dapat super sunday ,kol lahh kan , then kau ckp pun cm nk tknk jea . aku mara aku ckp lau tknk ckp bek tkya org call td , dy ckp , dah tkya aa kol dy letak weyyy :pp nakk nges gentle waa ckp . dah aku rendu kau , dah lama tk meet kau bga! , then aku text dy ckp asal letak ? tahu tk org wt super sunday sb nak ckp nan dy , lau dah letak mne bole kol blekk :C hemp :( amekkk , pasthuu dye msg ckp mntk maap apa suma bga! , yg tk tahan dy nak gnty duet aku kol thuu , mg aku mara laa , aku ckp tkyah , dye nak jugakk . kan dah kurang ajr kenn ? baru kau tahu mcm mana doremon kau maraa :pp sorry muhd shaf!q b!n sharud!n , whoah -,- gentle bha!! :pp aku sayang kau jea b!!!!!!!!!!!!!!eyyyyyyyyyyyyy , awwww :pp try tknk mara kau dah *try ?* mang takk laa :pp doremon saayanggggggggg kau sh!nchan :pppp *JANGAN BAGY DOREMON MARA , NT SAYA MKN AWK , NAKK ? * oke bye , penat dah tul!s , mao slept .

No comments:

Post a Comment

Followers