Click here for Myspace Layouts

Monday, 20 June 2011

MANA KAUU WEYY :C

manaa kau b ? tk text aku pun . tkkn mara sb tk dpt meet kot . er -.- phm2 laa mak tuh mcm mana okayy . er -,- pleasee . aku r!saukn kauu neh . kbo!!!  , mahuu mandyy . muah muah .

Saturday, 18 June 2011

SELAMAT PAGYY AHAD SUMUA ^^

helo2 . ohh okayy happy fathers dayy too ABAH :D sayangg abah , abh abh yg terbaek , sb abah manjee sgt dgn adek :) adek nakk apa jahh abah bg . mak jahh kedek syked :c hee , syked tak syked jugakk laaa kann , nakk gentle ckp dpn2 abh takdaa , kat kg , jap gy baru lahh smpa! , ohh abah , renduuu ^^ h!h! . kayy , now duduk rumah sesorgg :< hurm , b!laa mak ngn abah nak smpa! neh . bersamaa granny :D jyeahh sukaaa weyy granny ekod *senyum terpaksaaa* er -,- okay mak tepon d!a ckp cemnehh ---->

mumy : assalamuala!kum ,
me     : wslm mak , mak kt mana ?
mumy: nak bertolak dahh *masa thuu baru 7.30 cemgythuuu lhaa*
me    : awal bonaaaa makk ? bwk tok sekl! lahh eh ?
mumy : yelahh , yg laen dtg dgn abg jumaat nt kot .
me     : okayy . soo nak kena MASAK lhaaa neh -,-
mumy : yelahhh . adek nak msak ke ? udang kt pet! a!s , pnday2 lahh kayy ?
me    : alahh , mkn je laa kt luarr makk , mlas laaa . -,- * takudd tk sedap , nt sapaa nak mkn*
mumy : tok nak rasaa adek masakk . --'' * naseb aku tahuu masak sumua bga! makk *
me   : hmp tgk lahh cne , pleasee mak , mkn kt luar jelah kayy ?
mumy : tp adek kena kemas rumah okay ? mak tahu blek nt mesty kemas .
me     : -,- YELAH2 makk :D
                    
  fuhh -,- dunt worry okayy mak ? nt blek kemas rumah sayee yg kemaskn ? heee sayanggg makkkkk .

Friday, 17 June 2011

OKAYY MAK , AYAH DAH BEK KAMPUNGG :C

taknkkk :c dok umah sorg2 , bru nk keluar jumpa d!aaa :c d!aa pulak pegy n.9 . aduh , bapakk aku rendu kauu weyyy . masa neh pun lhaa aku nak jumpa kau , meet lelame , lau tk kejap jea , thuu pun 'bodyguard adaa kan ' sayangg ? er -,- haha , ank makk b!asaa lahh tk bole ckp pape lahh kenn ? :D okayy soo ptg neh mahu pegy t.! , aku pu tktau buad apaa , ekot jelahh saudara akuu , katanyaa nak pegy hosp!tal :0 ekot jelahh , dok umah pun aku bosan mghadap lappy jahh . membesarkn bontot . nakk msg d!aa , takot busy maklum lahh dgr mot!vas! katanyaa , dah pegy bosan lak kann ? h!h! , daulat lagy dgn aku b!yyy :p :p kann dahh bosann .

Thursday, 16 June 2011

SABTU NEH MUMY , DADY PEGY BLEK KAMPUNGG :)

yeahh , okayy best nyaa dorg blek kampung , soo duduk laa sorg2 , mmg aku mls pun nak ekot dorg , bosan gylaa babengg lhaa kan -,- aku cdg nakk kuar jumpaa tuttt :D HEE , sapaa lagy buah haty aku lhaaa kan , haha , dekat sebulan tak jumpaa , okayy rendu kauu sumpah aku ckp weyy :[ nt takot j!ran plus saudara tahuu , knto! , tak mampu!h akuu :') hmp , dahh aku kena tdur umah dorg , okayy aku sukaa :'] weyy nak jumpa weyy . rendu kauu lhaa sh!nchan :{

HEYY BLOGiEEEEEE ^^

gud petangg weyy :) korg sehat ke weyy ? hope sehat okay , petang neh bosan gylaa , na buad hmwrk ? er sumpah malas , -,- kerja sa!ns okayy , mlm nt jelah buad *kalau aku buad* haha , byk lak thuu , untung lhaa aku neh rajen :) bg lhaa bebanyak lagyy cekguu , ! lo!keeee ^^ , hee .

Monday, 13 June 2011

KEMBAL! KE SEKOLAH :D

fuhh -- '' malas weyy bangon ak ckp . mumy kejut pukol 6.00 pagy aku buad bodoh jea , tk leyh bukak mataa bha!! :D kunc! jam pukol 6.15 , bgn kol 6.30 . hebat kann ? dah lhaaa sejuk nak mandy dgn mukaa membab! dy . dahh thuu s!ap apa bga! lhaa , smpa! sekolahh thuu dyaaa , potpet kau kan ckp . sume cte sal cuty , akuu ? dok umah besarkn bontott :D haha . dah thuu gntokk gylaaa babengg kot . ckgu ckp dpn muka aku kt blkg mcm neh -.- gntokk dapat bntal sedap wohh . best2 . sb dapat jumpa membe yg otakk gylaaaa++merengg . terbaek weyy . tmbah2  NAZA , DYLA , NYSA , sumpah hyper gylaa korang . tapy lau tkdaa hampa mmg suny! jea kan , pasthuu dapat ayt baruu dr korg kann ? 'HAAAAAAAAAAAAAAAAA , HUUUUUUUUUUUU' lebeh kureng laa , tk bole go jeaaa . :DD terbaekkk .

Sunday, 12 June 2011

AKU KURANG AJR DGN KAU KAN B!YY ?

hee , sorry weyy . salah sapa skang neh ? kau ke aku ? dua2 salah :c oke aku kol kau sb dapat super sunday ,kol lahh kan , then kau ckp pun cm nk tknk jea . aku mara aku ckp lau tknk ckp bek tkya org call td , dy ckp , dah tkya aa kol dy letak weyyy :pp nakk nges gentle waa ckp . dah aku rendu kau , dah lama tk meet kau bga! , then aku text dy ckp asal letak ? tahu tk org wt super sunday sb nak ckp nan dy , lau dah letak mne bole kol blekk :C hemp :( amekkk , pasthuu dye msg ckp mntk maap apa suma bga! , yg tk tahan dy nak gnty duet aku kol thuu , mg aku mara laa , aku ckp tkyah , dye nak jugakk . kan dah kurang ajr kenn ? baru kau tahu mcm mana doremon kau maraa :pp sorry muhd shaf!q b!n sharud!n , whoah -,- gentle bha!! :pp aku sayang kau jea b!!!!!!!!!!!!!!eyyyyyyyyyyyyy , awwww :pp try tknk mara kau dah *try ?* mang takk laa :pp doremon saayanggggggggg kau sh!nchan :pppp *JANGAN BAGY DOREMON MARA , NT SAYA MKN AWK , NAKK ? * oke bye , penat dah tul!s , mao slept .

KAU MNTK MAAF :C SEDEH SAKK :D

okee dgr , pagy td ken , ada sorg mamat s!al neh kan tegur lahh aku , soo aku lyn jea lahh , as a frend :pp ayat dy takk tahan 'h! , there :) sorry ganggu' aku jwb yaa ? maafkn 'a' :( please bubu , nab! pun ampunkn ummat nya , apatah lagy kyta :)) soo d!am je lahh , mmg dalam aty neh sumpah gentle aku ckp sakett babengg tahu sb apaa ? dy GAME AKU WEYYYY :DD seronok weyy , melompat2 akuu kne game :pp tahu game apaa ? game 'LAWAN2' nonsense !!!!!!!!!!!!!! haha , dah chat , aku pun maafkn laa , tp tk berapa !klas :( then chat jelahh , ayat kau neh ---> 'a' lov!ng u bubu ' HAHA  , kau merepek apaa bahlol ? then aku ckp 'lov!ng ? haha funny dohh '  HAHA padan kauu . kau ckp kau sngle ? soo . kesah apa aku ? pk aku nak kau ? pfthhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . haram ! muka kau jea bole naek , peranga! kauu ? pergh , mg tak laa , yes aku tahu kau hot dgn style kau thuu , tp gentle kau ckp tak hadap weyyyyyyyyy . :pp carlooooooooooooo -.-

FiNiSH DONE !

fuhh kauu kan , blog buruk neh dahh s!ap , tp korg jgn laa kata tak lawaa , dahh mmg hak!kat nyaa pun :c tkpaa2 , cuba lagy , oke esok sch ryte ? babenggg aku malas s!akkk :c anyway kerja sch aku dah s!ap syked , syked ? wahh gentle gylaaaa statement kauu weyy :) welll . baju sch dahh !ron , buku dah kemas , kasut dah ready . sumua dahh :D <___poyooooooooooo haha .

burukk blog akuu , then aku tak tahu nak edt dahh weyhh :c

korg ? dahh fedup buad blog neh , kena bg masa yg lama bg blog lawa2 :c aduh . mg tak laaa . aku malas nak buad2 cm ny weyh . kang dah tkda mud kang mg aku tkkn buad blog babeeeehh neh kann . help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , aku nak blog yg lamaaaa :(

Saturday, 11 June 2011

aku rasa bengang +++++ hepie -.-

korg tahu sb apaa ? sb aku dahh dapat buad blog yang sangatt pelek neh , aku dahh buad blog sebelum neh , then tak bole bukak , apaa kau rasa , hm aku rasa happy :D  korg pulakk ? mst melompat2 sukaa ken ? jyeahh sma lahh kytaa :( soo lau blog neh buad taek mg aku tkkn buad lagy benda alah neh . oke thuu je bye

Followers